Trybes heeft de intentie om goed en zorgvuldig met je gegevens om te gaan. Terwijl je onze website bezoekt en als je met ons communiceert verzamelen we informatie. Hierdoor kunnen we het gebruiksgemak vergroten en efficiĆ«nter met je communiceren. Wij nemen je privacy heel serieus en zorgen ervoor dat jouw informatie veilig is bij ons. Hoe wij persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en delen, en welke keuzes jij hebt met betrekking tot die gegevens vind je op deze pagina.


Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens?

De website https://trybes.nl is eigendom van Trybes BV, gevestigd aan de Hogehilweg 19, 1101 CB in Amsterdam. Dit privacybeleid geldt alleen voor informatie die vanuit Trybes is verzameld en verwerkt. Heb je nog vragen? Wij helpen je graag! Je kunt contact met ons opnemen via info@trybes.nl  of +31 (0)20 717 30 95.


Welke persoonsgegevens verwerken we en wanneer?

Wij vragen je om bepaalde persoonsgegevens met ons te delen via de formulieren op onze website. Dit is bijvoorbeeld wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, een whitepaper of e-book aanvraagt of het contactformulier invult.

Deze persoonsgegevens omvatten je:

  • contactgegevens, inclusief naam, e-mail, telefoonnummer;
  • persoonsgegevens waaronder geslacht, woonplaats, en geboortedatum;
  • gegevens over de organisatie waar je werkt;
  • persoonlijke voorkeuren, waaronder je marketing- en cookievoorkeuren.

Wanneer u met onze website gebruikt, worden bepaalde gegevens automatisch verzameld van je apparaat of webbrowser. We verzamelen alleen anonieme gegevens die niet herleidbaar zijn naar jou als persoon, tenzij je toestemming hebt gegeven dat wij ook andere gegevens mogen verwerken. Meer informatie hierover vind je in het hoofdstuk Cookies van deze privacyverklaring. 


Waarom en hoe gebruiken we jouw persoonsgegevens?

Wij gebruiken je persoonsgegevens:

  • om de gevraagde dienst, product of informatie te leveren;
  • om te leren hoe wij onze diensten, producten of informatie kunnen verbeteren;
  • voor analytische doeleinden;
  • voor marketingdoeleinden.


Wettelijke grondslagen

Om je persoonsgegevens te verwerken, baseren wij ons op bepaalde wettelijke grondslagen, afhankelijk van de wijze waarop je interactie hebt met onze website. We gebruiken je persoonlijke gegevens als volgt:

  • We verzamelen, verwerken en bewaren je persoonsgegevens om overeenkomsten uit te voeren, zoals het leveren van een gevraagde dienst;
  • Wanneer het noodzakelijk is voor jou en onze legitieme belangen en het grondrechtelijk is toegestaan. Bijvoorbeeld als een verwerking noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze bedrijfsactiviteteiten;
  • Om te voldoen aan wettelijke of regelgevende verplichtingen;
  • Bij het verzenden van e-mails voor marketingdoeleinden, campagnes en evenementen gaan we uit van je toestemming als wettelijke basis voor het verwerken van je persoonlijke gegevens.


Delen van jouw persoonsgegevens

Trybes kan persoonsgegevens delen met: 

  • Derden-dienstverleners die namens Trybes persoonsgegevens verwerken, bijvoorbeeld voor onderzoek en analyse, voor het uitvoeren van marketingactiviteiten, de verwerking van betalingen van een event of product en het aanbieden van bepaalde diensten en functies. Wanneer wij gebruik maken van derden-dienstverleners, gaan we overeenkomsten aan waarin zij verplicht zijn passende technische en organisatorische maatregelen te nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen. 


Bescherming en beheer van jouw persoonsgegevens

Versleuteling & Beveiliging 
Wij maken gebruik van een verscheidenheid aan technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen, inclusief versleuteling en verificatietools, om je persoonsgegevens te beveiligen. 

Bewaring van uw persoonsgegevens
Jouw persoonsgegevens worden bewaard zolang als nodig is om de doeleinden die uiteengezet zijn in deze privacyverklaring uit te voeren (tenzij het toepasselijk recht een langere bewaarperiode voorschrijft). Over het algemeen betekent dit dat we jouw persoonsgegevens net zo lang bewaren als je klant bent of bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief bijvoorbeeld. 


Jouw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

Je hebt het recht om een verzoek in te dienen tot:

  • toegang tot persoonsgegevens; 
  • een elektronische kopie van jouw persoonsgegevens (portabiliteit); 
  • correctie van je persoonsgegevens indien deze incompleet of onjuist zijn; 
  • wissen of beperking van je persoonsgegevens onder bepaalde omstandigheden als voorzien door het toepasselijk recht. 


Cookies

Wanneer je onze website gebruikt, verzamelt Trybes informatie van je browser, die mogelijk persoonsgegeven bevatten. Wij gebruiken cookies om deze informatie op te slaan. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die bij het bezoeken van de website op je computer worden opgeslagen. De gegevens die wij verzamelen kunnen bevatten: een ip-adres, unieke cookie identifier, de unieke ID en het type van je toestel, het domein, browsertype en taalvoorkeur, het besturingssysteem en systeeminstellingen, land en tijdzone en informatie over je interactie met onze website, zoals klikgedrag, conversies en aangegeven voorkeuren. 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te volgen en om inzicht te krijgen in de voorkeuren van onze bezoekers. Hierdoor kunnen het gebruiksgemak op onze website verbeteren waardoor jij een betere online ervaring krijgt. Wij verzamelen alleen statische gegevens, die niet naar jou als persoon kunnen leiden, tenzij je toestemming geeft dat wij ook andere gegevens mogen verzamelen. Je kunt jouw toestemming ten alle tijden aanpassen via Cookie-instellingen link in de footer van de website.

Er zijn drie categorieƫn cookies die op onze website gebruikt worden:

Functioneel
Deze cookies zijn nodig voor het technisch goed laten functioneren van de website. Zoals bijvoorbeeld het gebruik van de zoekfunctie. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. We hoeven voor functionele cookies geen toestemming te vragen.

Analytisch en prestaties
Met deze cookies kunnen we de functionaliteit van de website verbeteren, door informatie te onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website. Wij plaatsen deze cookies alleen als je daarvoor toestemming hebt gegeven. Google Analytics is een uitzondering hierop. Wij mogen de Google Analytics cookie plaatsen zonder toestemming, omdat we de gegevens van het surfgedrag anoniem verzamelen (met versleutelde ip-adressen). Met deze informatie kunnen we onze site blijven verbeteren en beter laten aansluiten op de zoekvraag van onze gebruikers. Wij hebben de juiste aanpassingen gedaan in Google Analytics om ervoor te zorgen dat het data-verkeer veilig blijft. Dit zijn:

  • Een verwerkersovereenkomst met Google.
  • Bij de standaardinstellingen van Google Analytics de optie ā€œgegevens delen met Googleā€uitgezet. Dit betekent dat de verzamelde informatie niet met Google of anderen wordt gedeeld.
  • Het IP-adres anoniem gemaakt.
  • Het informeren van de bezoekers over het gebruik van Google Analytics.

Social media en advertenties
Sociale media cookies geven je de mogelijkheid om in te loggen bij je sociale netwerken of content te delen via sociale media. Advertentiecookies (van derden) verzamelen informatie zodat we advertenties beter kunnen afstemmen op jouw interesses. Als je deze cookies uitschakelt, kan het zijn dat er bepaalde sociale media-functies op de website niet werken en dat je advertenties te zien krijgt die niet relevant zijn. Ook deze cookies plaatsen wij alleen met jouw toestemming. 


Verwerking van persoonsgegevens ten behoeve van onze klanten

Wij verwerken ook persoonsgegevens ten behoeve van onze klanten. De klant is in dit geval  verwerkingsverantwoordelijke. Trybes heeft hier de rol van Verwerker, en is daarom niet (eind)verantwoordelijk voor de beveiliging van deze persoonsgegevens. Wel maken we afspraken met onze klanten in een verwerkersovereenkomst. Hierin wordt vastgelegd welke gegevens wij verwerken en hoe wij deze gegevens beveiligen voor onze klant. Zowel onze klanten als de klanten van onze klant zijn voor Trybes erg belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig en veilig met hun gegevens om.  


Wijzigingen in onze privacyverklaring

We kunnen deze verklaring te allen tijde bijwerken om enige aanpassingen in de gegevens-beschermingswetgeving of andere wetgeving na te komen. Als er meer wijzigingen op deze verklaring zijn, worden die op deze pagina gepubliceerd.

Deze versie van de privacyverklaring is laatst bijgewerkt op 20 mei 2022. 

Vragen of feedback

Bij vragen, opmerkingen of problemen met betrekking tot onze privacyverklaring, of wil je je rechten met betrekking tot je persoonsgegevens uitoefenen, dan kun je contact opnemen via info@trybes.nl. Bij een klacht over privacy, zal de klacht worden beoordeeld met het doel het probleem tijdig en effectief op te lossen. Ben je ontevreden over onze oplossing of reactie? Dan kan je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens