Wij zoeken een nieuwe collega!

ALLROUND FINAnCIEEL ADMINISTRATEUR

Sluit jij je aan bij Trybes?

Trybes is een digitaal marketingbureau, dat vorig jaar ontstaan is door een fusie van RaisingResults en Gopublic. Ons werk bevindt zich op het snijvlak van techniek en emotie en onze uitgebreide klantenkring bestaat uitsluitend uit zogenaamde social good organisaties. Op die manier willen wij bijdragen aan een betere wereld! Bij Trybes werken zo’n 25 professionals, voornamelijk marketeers en developers. De organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer, waarbij hard werken en gezelligheid goed samengaan.

Allround Financieel Administrateur | We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Heb je nog vragen? Je kunt contact zoeken met Johan via johan@trybes.nl

(Acquisitie stellen we niet op prijs)

Wij zijn op zoek naar een allround financieel administrateur, voor circa 16 uur in de week

Het betreft een zelfstandige functie, waarin je verantwoordelijk bent voor de gehele financiële administratie. Werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het boeken en verwerken van inkoop- en verkoopfacturen
  • Het afhandelen van declaraties
  • Het klaarzetten van bankbetalingen
  • Het nabellen van debiteuren
  • Het verzorgen van BTW aangifte

Kennis van en ervaring met de Google Workspace en Exact online zijn een must.
Herken je jezelf in bovenstaand profiel, ben je accuraat, resultaat- en klantgericht en heb je een pro-actieve houding? Stuur dan je motivatie en cv naar marije@trybes.nl. Met vragen kun je contact opnemen met Marije Cornelisse via 020-7173095.

Trybes

Werken aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Dat is onze drijfveer. Daarom helpen we social good organisaties meer impact te maken met de inzet van digitale marketing.  


Trybes is ontstaan vanuit twee digitale bureaus: Gopublic en RaisingResults. Beide bureaus waren al jaren een begrip in de wereld van non-profits. Waar Gopublic veel kennis en ervaring in techniek en tooling had, was RaisingResults juist ster in content en campagnes. En waarom gescheiden houden wat perfect samengaat? Vanaf 2022 geven we onze klanten het beste van beide partijen.  We werken met ons hoofd en hart en zetten daarin altijd een stap extra. Daarin staat centraal dat wij voor en met mensen werken, grenzen willen verleggen en impact willen maken. Lees meer over Trybes.

Dit krijg je van ons

Werken bij Trybes is tweerichtingsverkeer. We vragen om jouw A-game, maar je krijgt daar ook veel voor terug. Zo is er volop ruimte voor eigen initiatief en zorgen we ervoor dat al jouw talenten benut worden. Wil je jezelf ontwikkelen, in de breedte of de diepte? Dat juichen we toe! En uiteraard krijg je er tijd en budget voor.

Verder krijg je:

  • Een marktconform salaris
  • Een inspirerende werkplek in Amsterdam
  • Onbeperkte gezelligheid en mooie borrels
  • Een gezellig, professioneel team

Is dit ‘m voor jou? Solliciteer direct!