google ads trial

Ontgrendel de kracht van Google Ads

Google Ads is een essentieel onderdeel voor non-profitorganisaties om haar doelen te behalen. Til ook jouw organisatie naar een hoger niveau en laat ons jouw Google Ads campagnes beheren. Zo behaal jij het maximale resultaat voor jouw organisatie!

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

vergroot jouw online impact

Heb je moeite om jouw doelgroep te bereiken en de bekendheid te genereren die jouw organisatie verdient? Wil je dat doelgroepen meer converteren? Of het nu gaat om fondsenwerving of vrijwilligerswerving, wij zijn de experts in Google Ads Advertising in de non-profit sector!

Benut het volledige potentieel van Google Ads en Google Grants met het werk van onze SEA specialisten die goede kennis en ervaring hebben met goede doelen en non-profitorganisaties.

De voordelen:

  • Verhoog het aantal online donaties
  • Verbeter de efficiëntie en ROI van advertentiecampagnes
  • Vind nieuwe potentiële donateurs en vrijwilligers voor jouw organisatie
  • Bereik een nieuw publiek dat geïnteresseerd is in het thema en de doelen van jouw organsiatie
  • Benut de kracht van de AI van Google en vind nieuwe converterende gebruikers op alle kanalen met Performance Max-campagnes
  • Vergroot zichtbaarheid en verkeer naar gerichte landingspagina’s met het gratis maandelijkse advertentiebudget van Google Ad Grants
  • Laat het werk doen door specialisten, maar denk zelf strategisch mee!

Hoe kunnen we je helpen?

Campagne beheer

Wij nemen Google Ads in geheel over. We beheren en creëren campagnes, waarbij we ons richten op het maximaliseren van de prestaties en het elimineren van inefficiënte uitgaven.

Multi-channel aanpak

Met de nieuwste advertentietechnieken, zoals Performance Max Campaigns, zetten wij verschillende kanalen en creatieve middelen om advertentiecampagnes te verbeteren.

Inzicht en optimalisaties

We delen de voortgang, updates en informatie die we uit de campagne data en resultaten halen, om zo voortdurend te optimaliseren en interessante inzichten te geven. We houden nauw contact en organiseren een maandelijks update moment.

Transparante communicatie

Wij geloven in open en transparante communicatie. Je behoudt direct toegang tot de campagnes en je hebt nauw contact met de Google Ads Specialist. We houden jou continu op de hoogte van de voortgang van de campagnes en resultaten.

resultaatgericht optimaliseren in campagnes

Ons team bij Trybes begrijpt het belang van het analyseren van de huidige prestaties om verbeterpunten te identificeren en jouw marketing inspanningen te optimaliseren. Door een uitgebreide evaluatie van de bestaande digitale marketingcampagnes willen we waardevolle inzichten bieden die uiteindelijk jouw rendement op je investering (ROI) zullen verhogen.

Door belangrijke statistieken te beoordelen, zoals click-through rates, conversiepercentages, kosten per acquisitie en algehele campagne prestaties en de meetarchitectuur, kunnen we kansen identificeren.

Hoe succes eruit ziet:

Een toename van het aantal leads waardoor geïnteresseerde doelgroepen groter worden

Een verlaging van de kosten per donateur of vrijwilliger, waardoor advertentiebudget wordt gemaximaliseerd

Verbeter online zichtbaarheid door te profiteren het potentieel van de AI van Google

Bereik meer potentiële donateurs en vrijwilligers met gerichte zoekadvertenties

Deze klanten gingen je voor:

Maar geloof ons niet op ons woord!
Dis is wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

I was looking at the results for July and I discovered that we reached our goal for 2023! We now have 4 to 6 times more online donaties per month via Google Paid compared to last year. And this is all thanks to you! 

Sacha, UAF

Having Google ads running during a campaign seems to be very helpful. There were a few dozens of new/reactivated donors in the campaign. Thanks for your contribution!

Barend, Mercy Ships

What great results and nice to see new conversions even via Display!

Lisa, KNGF

Wil jij jouw Google Ads maximaliseren?
Neem dan contact met ons op.

Naam(Vereist)