Hoofdinhoud

Trybes; jouw partner in het Salesforce platform!

Draai jij op het Salesforce platform? Dan hebben we nieuws voor jou; Trybes is Salesforce partner! 馃コ Met dit partnership kunnen wij onze klanten die voor Salesforce hebben gekozen, n贸g beter bedienen. En dat is fijn, heel fijn!

Hier staan we voor: Een future-proof digitaal landschap dat jou in staat stelt om langdurige relaties te bouwen met jouw (potenti毛le) donateur. En dat kunnen we nu ook op het Salesforce platform 馃檪

We zetten al jaren roadmaps uit, cre毛ren unieke proposities, bouwen automations en zetten de beste technische oplossingen neer. That’s what we do! Met dit partnership kunnen we nu nog beter gebruik maken van de tools die Salesforce biedt. Wij helpen je de beste vruchten te plukken van het Salesforce landschap en mooie resultaten te behalen.

Een van de voordelen van dit partnership is dat we informatie en de nieuwste producten die Salesforce biedt, met jou kunnen delen. Zo krijg jij de informatie die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken.

Dat gezegd hebbende; Ken je M4NGO al? De nieuwste propositie van Salesforce. Deze light variant van Marketing Cloud kan interessant zijn voor kleinere, beginnende organisaties op het Salesforce platform. Weten of dit wat voor jou is? Neem dan contact op voor een kopje koffie en vrijblijvend advies.

Nieuws

Was dit interessant of nuttig? Deel dit bericht met je netwerk!