het verhaal van TRYBES

Het beste van twee werelden

TRYBES is ontstaan vanuit twee digitale bureaus: Gopublic en RaisingResults. Beide bureaus waren al jaren een begrip in de wereld van non-profits. Waar Gopublic veel kennis en ervaring in techniek en tooling had, was RaisingResults juist ster in content en campagnes.

En waarom gescheiden houden wat perfect samengaat? Vanaf 2022 geven we onze klanten het beste van beide partijen.We werken met ons hoofd en hart. Daarin staan de volgende kernwaarden centraal.

We werken
voor mensen

Techniek en tooling zijn onmisbaar voor een marketingcampagne of spectaculaire website. Maar alles valt of staat met de mens achter de klant of donateur. Daarom besteden we veel aandacht aan het leren kennen van die mens. Hetzelfde geldt voor jou, de mens achter onze eigen klant.

We verleggen grenzen

We begeleiden jou in de digitale transformatie van je social good company. We laten je zien wat er mogelijk is in de digitale wereld en we maken jouw collega’s enthousiast voor nieuwe ideeën. Om de grenzen van jouw organisatie te verleggen, zoeken we zelf de randen op van wat mogelijk is.

We maken impact

Impact maken gaat verder dan een geslaagde campagne of website. Impact ontstaat als een team constant werkt aan betere samenwerking en betere resultaten. Waar gaat het goed en hoe kan het beter? Zo kijken we verder dan jouw vraag.

Maken wij samen impact?

Dit zeggen
impactmakers over ons

‘Met onze nieuwe website en actieplatform door Trybes gebouwd hebben we echt een enorme innovatieslag geslagen’.

Mark Jan Bremmer
Manager Communicatie & Fondsenwerving

De klanten waar wij het voor doen!

Hieronder zie je een overzicht van een deel van onze klanten. De echte impactmakers! Wij komen graag elke dag ons bed uit om samen met hen de wereld een stukje mooier te maken. Doe jij net als hen ook mee?