Op zoek naar marketeers & Fondsenwervers?

Door de huidige krapte op de arbeidsmarkt zijn veel van onze klanten op zoek naar online fondsenwervers en/of digital marketeers. Om te voorkomen dat de online fondsenwerving bij deze organisaties achter gaat lopen, kunnen wij (tijdelijk) bijspringen!

Waarmee kunnen wij jouw team helpen?

online Fondsenwerver

Als online fondsenwerver draag ik zorg voor jullie donateurs. Ik heb hier minimaal een jaar ervaring mee en weet als geen ander hoe ik dat succesvol moet doen. Ik heb een focus op online maar weet dat DM en TM onmisbare kanalen zijn in het werven van structurele donateurs.

Samen met collega’s denk ik graag mee over lead- en fondsenwervende campagnes waarbij ik met mijn ervaring aan het roer kan staan. Ik werk systematisch toe naar een steeds effectievere klantcontactstrategie. Ik kan meewerken op coördinerend en uitvoerend niveau. Daarmee kan ik (online) fondsenwervende projecten volledig uit handen nemen. Vanuit techniek en data stuur ik uiteraard op rendement. Kortom: ik zorg ervoor dat meer en meer mensen zich betrokken voelen bij de missie en van daaruit willen gaan steunen.

◉ Direct Beschikbaar

Het juiste team is essentieel voor een goed resultaat!
Wie maakt jouw team compleet? Wij adviseren je graag over de juiste tijdelijke ondersteuning.

Growth en Data marketeer

Als growth en data marketeer ben ik bezig met de meetstrategie- en inrichting van de organisatie, de datavisualisatie en met growth hacking trajecten waarin ik experimenten bedenkt en uitvoer. Ik ken Google Analytics (4), Tag manager en Optimize van binnen en buiten. Daarnaast weet ik de (nieuwe) tools te vinden die de organisatie nodig heeft.

Met mijn heldere analyses en scherpe inzichten kan ik een sleutelrol spelen in het begrijpen van het gedrag van de doelgroep en daarmee bij het maken en optimaliseren van alle touchpoints in de customer journey.

◉ Direct Beschikbaar

Marketing automation Specialist

Hoe kunnen de verschillende touhpoints elkaar logisch opvolgen zodat we maximaal resultaat kunnen halen met onze doelgroep? Als marketing automation specialist kan ik daarover strategich meedenken in het creëren de ultieme klantreis maar kan dit ook direct ten uitvoer brengen. Ik heb ervaring met verschillende tools binnen het Salesforce landschap, denk aan Marketing Cloud en Pardot. Maar heb ook collega’s en een netwerk waar ervaringen is met andere tools zoals Mautic en SharpSpring. Natuurlijk kan ik lezen en schrijven met CampaignSuite en kan ik daarin efficient ondersteunen in het neerzetten van online campagne’s.

◉ Direct Beschikbaar

Interim manager Marketing & Fondsenwerving

Of het nu gaat om het tijdelijk aansturen van een marketing of fondsenwervingsteam of helpen bij de digitale transformatie van het communicatielandschap on-top-of een nieuw CRM. Ik heb hier vele jaren ervaring mee en kunnen helpen dit tot een succes te maken. Werkend vanuit een bestaande strategie of bij het neerzetten van deze strategie, ik help je graag vanuit de ervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan!

◉ Binnenkort beschikbaar

Ondersteuning van jouw team is altijd maatwerk. Eens overleggen wat bij jouw past?

Bel 020-7173095 of wij bellen jou:

Wat is je naam?
Deze gebruiken we alleen als je telefonisch niet te bereiken bent
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak ook impact zoals deze wereldverbeteraars