Een solide digitaal landschap
en team bouwen

Traditionele manieren van fondsenwerving staan onder druk. Digitale kanalen worden steeds belangrijker en bieden meer mogelijkheden. Wij helpen je een ideaal digitaal landschap te bouwen. Future-proof.

Werken naar 360 graden beeld van je achterban

Een gedegen digitaal landschap stelt je in staat een goed beeld te krijgen van je achterban. Daarmee kun je relevante communicatie ontwikkelen op basis van de behoeften van je doelgroepen.

Het kan echt.

Goed geïntegreerde tooling geven je vrijheid snel te schakelen en op te schalen.

Klaar voor de start? 🚀

Klantgerichte journeys

Het bouwen van het ideale landschap start met het goed begrijpen van je achterban. Dan kun je relevante journeys creëren over je gehele landschap

Inzet marketing automation

Marketing automation is een belangrijke spil in het web voor goede digitale journeys. We helpen je dit essentiële instrument écht goed in te zetten.

Tools die goed passen

Tooling is onmisbaar bij het realiseren van creatieve campagnes. Die moeten makkelijk werken en goed met elkaar integreren. Dit kunnen onze specialisten als geen ander.

De juiste mensen en skills

Een goed digitaal landschap en team bouwen kost tijd en investeren. Wij helpen je team te ontwikkelen en springen bij waar nodig.


Voor Compassion ontwikkelden we een nieuwe website, mijn omgeving én peer-to-peer platform met vergaande Salesforce integratie.

Door het bundelen van de kracht van marketing en techniek hebben we met Mijn Compassion een top product weten neer te zetten.”

Douwe Tiemersma

Projectmanager IT Compassion

Laat ons je gids zijn. We kennen de weg.

Audit

Waar sta je nu? Wat gaat goed? Waar liggen de kansen? Zijn er gaten waar we in kunnen springen? Op basis van je learnings gaan we aan de slag.

Discovery & Design

Een nieuwe website, implementeren van marketing automation? Wat het project ook is, we starten met duidelijk kaderen van het project.

Development

Aan de slag met jouw ideale landschap. We implementeren de juiste tools en skills zodat je een solide digitaal fundament hebt!

Een aantal van onze producten, die voor jou relevant kunnen zijn!