Google Analytics 4 implementatie

Wij helpen jou graag met het inrichten van Google Analytics 4!

Vanaf juli 2023 zal jouw organisatie geen gebruik meer kunnen maken van de huidige Universal Google Analytics. Om jouw site goed door te blijven meten en het verkeer inzichtelijk te houden zal je over moeten stappen naar Google Analytics 4. Dit nieuwe platform heeft een ander meetsysteem dan Universal Analytics. Het is niet alleen noodzakelijk om over te stappen naar GA4, maar het biedt ook veel meer mogelijkheden voor jouw organisatie. Lees meer over de verschillen tussen de versies in onze blog.

Om het online landschap van jouw organisatie zo goed mogelijk meetbaar te maken heeft Trybes 3 pakketten ontworpen.

Collector pakket

Samen stellen we een meetplan op om zo de belangrijkste KPI’s van jouw site te achterhalen. Vervolgens gaan wij aan de slag om jouw Google Analytics 4 omgeving in te richten. Wij trainen je om efficiënt met de nieuwe omgeving om te gaan.

5599,00

Explorer pakket

Naast het meetplan en de inrichting van jouw Google Analytics omgeving geven wij een inzichten workshop zodat je zelf rapporten leert maken. Uit deze rapporten halen wij doelen die in het meetplan zijn opgesteld.

6499,00

Pro pakket

In het pro pakket richten we naast de basisinstelling ook de geavanceerde meting in. Hierdoor kan je de data filteren o.b.v. verschillende doelgroepen. Daarnaast richten wij op maat gemaakte rapporten in voor jouw website.

Prijs op aanvraag

Nog geen ervaring met Google Analytics? Geen probleem! Samen zorgen wij ervoor dat alle belangrijke aspecten van jouw site worden doorgemeten. Daarnaast trainen wij jou zodat je zelf data kan verzamelen vanuit Google Analytics 4. Als je al wel bekend bent met Google Analytics is dit voor jou het moment om over te stappen naar GA4, om zo de continuïteit van de datacollectie te waarborgen. Ook daarbij helpen wij jou graag, samen duiken we dieper de data in om zo de juiste inzichten naar voren te halen.

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter en we bellen je terug!

GA4 aanvraag