Het winter Inspiratie – event op 1 februari

Ben je er ook bij tijdens het winter inspiratie-event van Trybes? Iedereen is welkom op donderdagmiddag 1 februari voor het opdoen van kennis en het ontmoeten van collega’s uit de non-profit sector. We hopen je dan te spreken!

Wat kan je verwachten?

We weten allemaal dat er veel data omgaat in het digitale fondsenwervende landschap. Maar is jouw organisatie wel in flow met de data?
Welke datastromen zijn er, waar verzamel je data maar nog veel belangrijker, welke data sla je in welke bron op? Tijdens de plenaire sessie zal Jeroen deze vragen voor jullie beantwoorden, zodat de data in het digitale fondsenwervende landschap optimaal kan worden ingezet

Tijdens het komende inspiratie-event van Trybes delen onze specialisten graag hun kennis en ervaring met betrekking tot data in digitale fondsenwerving.

Dit doen we in een middag bij ons op locatie in de vorm van kleinschalige sessies. Dit geeft de ruimte om, naast kennis delen, ook met elkaar in gesprek te gaan en jouw vragen te stellen. Kom je langs voor een bak aan nieuwe inspiratie, praktische tips en ontmoetingen? Ontmoet specialisten van Trybes, fondsenwervers, communicatie adviseurs, managers en IT professionals uit de non-profit sector. Naast het inhoudelijke programma is er genoeg tijd deze middag om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.

Wanneer: Donderdagmiddag 1 februari, inloop is vanaf 14:00 uur. We starten om 14:15 uur.

Waar: Het kantoor van Trybes, Hogehilweg 19 in Amsterdam. Wij raden aan om met het openbaar vervoer te komen, want je kan ons op loopafstand van station Bijlmer Arena en metrostation Bullewijk vinden en er is een beperkt aantal parkeerplekken.

Voor wie: Professionals in communicatie, fondsenwerving of techniek, die bij fondsenwervende organisaties in Nederland werken.

Wat neem je mee naar huis: Veel nieuwe inspiratie over data in de digitale fondsenwerving en leuke ontmoetingen met anderen uit de sector.

Programma

14:00 uur      

Koffie en inloop

14:15 uur      

Plenaire sessie: Hoe goed ben jij in flow (met je data)? – door Jeroen, oprichter van Trybes

14:45 uur      

Eerste ronde break outs

Break out 1: Datatoepassing bij SEA in combinatie met AI door Mauro (in het Engels)

Break out 2: Verhogen van donor lifetime value met marketing automation door Didier

Break out 3: Alles wat je wilt weten over jouw prospects, leads en donateurs in één overzichtelijk dashboard door Gaby in samenwerking met Data Inside

16:00 uur

Tweede ronde break outs (keuze uit dezelfde sessies)

16:45 uur      

Afsluitende borrel

Schrijf je nu in