Wij zoeken een gedreven

Conceptbedenker / CX specialist voor goede doelen

Ben jij onze nieuwe collega?

Wil jij goede doelen helpen met het bereiken van hun missie? Door rake concepten te bedenken en door de klantreis voortdurend te optimaliseren? Waarbij je samenwerkt met de klant en een multidisciplinair team van collega’s?

Dat kan in deze dynamische rol bij Trybes als Conceptbedenker / CX specialist! Een rol waarin je met de klant continu werkt aan optimalisatie van de klantreis, en bij campagnes van conceptontwikkeling tot en met coördinatie van de uitvoer een actieve rol hebt. Wil jij écht impact maken met je werk? Dat kan in deze job!

Waarom wil jij deze rol?

 • Werken met de mooiste goede doelen in Nederland.
 • Je (digitale) marketing skills inzetten voor een mooiere wereld.
 • Een groeiend bureau waar dus veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling.
 • Een dynamische rol waarin je niet alleen (creatieve) plannen maakt maar ook de daadwerkelijke uitvoer en resultaten meemaakt.

Is dit wat voor jou? Lees dan verder voor meer informatie over de rol.

Wil je eens doorpraten over deze vacature of heb je vragen? Neem contact op met Judith via judith@trybes.nl of 0618292904.
(Acquisitie stellen we niet op prijs)

De mooiste klanten

Trybes werkt al bijna 20 jaar voor goede doelen in Nederland (en soms daarbuiten). In deze rol werk je aan concepten en campagnes voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan de Dierenbescherming, Greenpeace of de Hersenstichting. En ook aan KNGF geleidehonden, Mercyships of Oxfam. We zijn trots op onze klanten en werken actief aan een lange termijn samenwerking. In jouw werk is het daarom gebruikelijk dat je terugkerend werkt voor dezelfde klanten, zo kunnen we de learnings en data inzetten om steeds beter te worden en bouw je een leuke samenwerking op met je klanten!

Dit ben jij in bullets

 • Je hebt relevante kennis en flinke ervaring op het gebied van online marketing en specifiek CX.
 • Je wilt graag werken voor goede doelen en hebt misschien al ervaring in de non-profit sector
 • Je bent niet bang om voor een groep te staan en hebt al wat ervaring in het faciliteren van workshops, of in ieder geval wil je dit graag leren.
 • Je bent creatief en werkt graag met online tools.
 • Je hebt een HBO+/academisch werk- en denkniveau.
 • Je weet te enthousiasmeren en inspireren en maakt makkelijk en graag contact met klanten, collega’s en partners.
 • Je bent resultaatgericht.
 • Je hebt een positieve instelling.
 • Coördineren en initiatief nemen zit in je bloed.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. En je beheerst ook de Engelse taal goed.

Het team van marketing specialisten willen we de komende jaren uitbreiden. Het is belangrijk dat jij het leuk vindt om hier aan mee te werken, ook zijn er doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende rol in dit team.

Wat doe je als Conceptbedenker / CX specialist voor goede doelen?

De rol van Conceptbedenker / CX specialist voor goede doelen is een brede rol waarin je vooral bezig bent met online campagnes en always on campagnes. Het zwaartepunt van jouw rol ligt bij conceptontwikkeling en het optimaliseren van de customer journey. Daarnaast coördineer je de uitvoer van (jouw) campagnes, zo kan je de kwaliteit bewaken en worden jouw plannen werkelijkheid. Jij gaat voor het beste resultaat, of het nu leads, donateurs of eenmalige giften betreft.

In deze rol ben je de constante factor in digitale campagnes. Jouw werk bestaat grotendeels uit deze onderdelen:

 1. Dé schakel tussen techniek en emotie – als CX-specialist ben jij degene die kennis van technologie en empathie kan combineren. Je werkt in projecten mee over de volledige breedte van Trybes waarin je adviseert, faciliteert en meewerkt om de klantreis steeds beter te maken. Je bent ambassadeur van de gebruikersbeleving. Jij identificeert voor onze klanten (nieuwe) behoeften van de doelgroep en verwerkt die in effectieve journeys. Hiervoor werk je nauw samen met collega’s van o.a. development, marketing automation, data en advertising.
 2. Conceptontwikkeling – jij bedenkt en ontwikkelt samen met de klant succesvolle online concepten. Hierbij zet je de doelgroep centraal en adviseer je en begeleid je de klant. Conceptontwikkeling doen we in co-creatie met de klant, je faciliteert (samen met een collega) creatieve workshops voor conceptontwikkeling en journey mapping sessies. Waar mogelijk betrekken we de doelgroep bij conceptontwikkeling, jij doet bijvoorbeeld interviews of werkt aan persona’s. Daarnaast zorg je voor een heldere uitwerking en inspirerende presentatie naar de klant.

Naast dit werk is er in ons dynamische bureau altijd ruimte voor initiatief en nieuwe ideeën. We zetten met elkaar de schouders onder een uitdaging als die langs komt, zo doen we allemaal ook weleens iets nieuws en leren we met elkaar.

Dit krijg je van ons

Werken bij Trybes is tweerichtingsverkeer. We vragen om jouw A-game, maar je krijgt daar ook veel voor terug. Zo is er volop ruimte voor eigen initiatief en zorgen we ervoor dat al jouw talenten benut worden. Wil je jezelf ontwikkelen, in de breedte of de diepte? Dat juichen we toe! En uiteraard krijg je er tijd en budget voor.

Verder krijg je:

 • Een marktconform salaris (afhankelijk van jouw ervaring en profiel)
 • Een leuke werkplek in Amsterdam en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
 • Vrijheid en een grote verantwoordelijkheid; we sturen op output
 • Onbeperkte gezelligheid en mooie borrels
 • Een professioneel team

Is dit ‘m voor jou? Vul het formulier in of stuur een korte motivatie en CV (of LinkedIn profiel) naar judith@trybes.nl.

We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Past deze vacature niet bij jou maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur gerust een open sollicitatie of bel eens.