Wij zoeken een gedreven

Customer support medewerker

Sluit jij je aan bij Trybes?

Als support medewerker geef jij opvolging aan alle inkomende support vragen. Je kunt hierbij denken aan nieuwe kleine feature verzoeken zoals bijvoorbeeld het uitbreiden van een menu, kleuren van buttons veranderen, aanmaken van specifieke pagina’s of formulieren. Daarnaast help je bij het werken met onze producten, technische ondersteuning en het verhelpen van bugs in onze wordpress thema’s en marketing automation installaties. Ook ben je in staat om onderhoud te plegen aan de websites van onze klanten. Denk daarbij aan het doen van updates van wordpress-thema’s en plugins. Maar ook bijvoorbeeld het vernieuwen van een SSL certificaat. 

Je bent voor een groot deel het gezicht van Trybes naar buiten toe, en bent daarom super service gericht en kan goed meedenken met de behoeftes van de klant. Je bent stressbestendig en kan goed prioriteiten afwegen. Je bent scherp in de opvolging van de tickets en houdt de afgesproken responstijden goed in de gaten. 

Verder ben je scherp op het doorvoeren van verbeteringen die support vragen of bugs in de toekomst kunnen voorkomen. Je betrekt jouw collega’s bij vragen die je zelf (nog) niet kunt beantwoorden en schakelt waar nodig met de klantowner van de klant.

Vacature Customer support medewerker| We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Heb je nog vragen? Je kunt contact zoeken met Judith via judith@trybes.nl

(Acquisitie stellen we niet op prijs)

Dit ben jij in twee alinea’s

Typeer jij jezelfs als super servicegericht en heb je altijd oog voor de behoefte van je klanten? Dan is deze functie op je lijf geschreven!

Mensen kennen jou als dé problemsolver die een oplossing heeft voor elke vraag. Jij stopt niet totdat de klant een oplossing heeft waardoor de klant tevreden is. Zo maak je verschillende tools je snel eigen en stroop je graag zelf je mouwen op om een vraagstuk snel op te lossen. Je kunt CSS/HTML/JS/PHP code aanpassen, content plaatsen in CMS systemen en de klant goed en vriendelijk uitleggen ‘hoe het ook alweer werkt’. Je vindt het heerlijk om even mee te ‘puzzelen’ met de klant en eventueel de juiste specialist erbij te zoeken als dat nodig is. 

Je werkt het liefst voor klanten met een missie. Wereldverbeteraars, noemen we dat. Denk aan Save the Children, Sea Shepherd, Het Vergeten Kind, Liliane Fonds en KNGF..

Hebben we jou zojuist in het kort omschreven? Tijd voor koffie bij ons op kantoor!

Dit ben jij in bullets

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring in support en/of klantenservice. Ervaring bij een bureau en/of in digitale marketing is extra mooi
 • Je wilt de wereld mooier maken
 • Je bent klantgericht, en neemt de tijd voor klanten
 • Je houdt overzicht en met gemak meerdere ballen in de lucht
 • Je leert graag nieuwe dingen
 • Je schakelt moeiteloos tussen verschillende klanten en gesprekspartners
 • Je weet je weg snel te vinden in verschillende online tools en hebt ervaring met WordPress

Trybes

Werken aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Dat is onze drijfveer. Daarom helpen we social good organisaties meer impact te maken met de inzet van digitale marketing.  


Trybes is ontstaan vanuit twee digitale bureaus: Gopublic en RaisingResults. Beide bureaus waren al jaren een begrip in de wereld van non-profits. Waar Gopublic veel kennis en ervaring in techniek en tooling had, was RaisingResults juist ster in content en campagnes. En waarom gescheiden houden wat perfect samengaat? Vanaf 2022 geven we onze klanten het beste van beide partijen.  We werken met ons hoofd en hart en zetten daarin altijd een stap extra. Daarin staat centraal dat wij voor en met mensen werken, grenzen willen verleggen en impact willen maken. Lees meer over Trybes.

Dit krijg je van ons

Werken bij Trybes is tweerichtingsverkeer. We vragen om jouw A-game, maar je krijgt daar ook veel voor terug. Zo is er volop ruimte voor eigen initiatief en zorgen we ervoor dat al jouw talenten benut worden. Wil je jezelf ontwikkelen, in de breedte of de diepte? Dat juichen we toe! En uiteraard krijg je er tijd en budget voor.

Verder krijg je:

 • Een marktconform salaris
 • Een inspirerende werkplek in Amsterdam
 • Onbeperkte gezelligheid en mooie borrels
 • Een gezellig, professioneel team

Is dit ‘m voor jou? Solliciteer direct!