Wij zoeken een gedreven

Digital Marketing Stagiair

Ontwikkel jezelf in digital marketing en draag bij aan een betere wereld!

Trybes is hét online marketingbureau dat werkt aan mooie campagnes voor goede doelen! Wij helpen organisaties verder op het gebied van digitale marketing. En dit doen we onder andere door marketingcampagnes te ontwikkelen in een team van marketingspecialisten. We denken we na over het concept en voeren we de campagne uit van A tot Z! Van creatieve social campagnes (Instagram, facebook, YouTube) tot de inzet van ijzersterke Google Ads. Wil jij meer leren over Paid advertising en ook nog eens bijdragen aan een betere wereld? Wij bieden in 2023 stageplekken aan voor marketeers in opleiding! De stageplekken voor februari 2023 zijn vervuld, benader ons gerust voor de volgende stageperiode.

Vacature Digital Marketing Stagiair | We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Heb je nog vragen? Je kunt contact zoeken met Dania via dania@trybes.nl

(Acquisitie stellen we niet op prijs)

Een willekeurige werkdag

Zo eerst even een bakkie koffie en een praatje met een collega aan onze bar. Terwijl de bonen malen check je op je telefoon al even je agenda. Om half 10 is het huddle-tijd met het marketingteam, dus je hebt nog wat tijd over om je Macbook in te duiken, wat giphy’s in slack te delen en die campagne te checken die gisteren online is gegaan! Yes, de eerste resultaten zijn binnen 🙂

Er lopen een aantal knallers van campagnes, en jij mag je vandaag bezighouden met het optimaliseren hiervan. Je bent aan het leren dus je staat er zeker niet alleen voor. Jouw lieftallige collega’s begeleiden je waar nodig!

Tijdens de break haal je een heerlijk broodje in de Amsterdamse Poort, knuffel je met een van onze kantoorhonden en speel je een potje tafelvoetbal met je collega’s. De middag vliegt voorbij: je gaat aan de slag met het verbeteren van advertenties op basis van resultaten en nieuwe doelgroep targeting. Zo, alweer tijd om af te ronden. Morgen weer een dag!

Dit ben jij in bullets

 • Je bent aan het studeren aan een relevante, marketing gerelateerde HBO/WO-opleiding. 
 • Een minimale stageduur van 4 maanden. We bieden een meewerkstage aan, maar je kunt hier ook je afstudeeropdracht doen. In dat geval gaan we hier graag samen met je over in gesprek. 
 • Jij bent leergierig! Jij wil alles weten van het online marketing-vak en draait het liefst vandaag nog aan de knoppen. Je zal onder begeleiding van diverse specialisten de kneepjes van het vak leren.
 • Een echte teamplayer! Je wil graag onderdeel zijn van een team van marketingspecialisten en communiceert makkelijk. Ook kom je graag in contact met de rest van Trybes, zoals onze dev-collega’s.
 • Analytisch inzicht. Wat zo fijn is aan online marketing dat alles meetbaar is! Aan de hand van cijfers en KPI’s ga jij aan de slag om campagnes naar een hoger niveau te tillen. Ook ga je aan de slag met mediaplannen en rapporteren.
 • Je doet het niet alleen voor marketing, maar ook voor een betere wereld. We werken voor prachtige organisaties, zoals Greenpeace, Het Vergeten Kind of Wakker Dier. Jouw hart gaat hier sneller van kloppen.

Wij bieden

 • Uitdagende en inspirerende projecten voor wereldverbeterende opdrachtgevers;
 • Een stagevergoeding van zo’n €400 afhankelijk van het aantal stage-uren per week;
 • Een leuk team van zo een 20 collega’s met een open cultuur; die graag hard werken voor mooie organisaties. En ook houden van gezelligheid, Do-/Vrijmibo of een potje tafel voetbal!
 • Een mooi leertraject met betrekking tot het online marketingvak en met name op het gebied van Paid marketingcampagnes. Je draait mee als specialist en optimaliseert campagnes, denkt mee over concepten, leert mediaplannen schrijven en rapporteren.
 • Als stagiair ga je je in deze functie verdiepen in Paid marketingcampagnes, maar we nemen je ook graag mee in andere specialisaties zoals Marketing Automation, Growth Hacking, Concepting of Content. Mocht je liever stage willen lopen op een van deze specialisaties? Stuur dan een open sollicitatie.

Is dit ‘m voor jou? Solliciteer direct!