Wij zoeken een gedreven

Digital Marketing Strateeg voor goede doelen (inhoudelijk accountmanagement)

Ben jij onze nieuwe collega?

Wil jij goede doelen helpen met het bereiken van hun missie? Door strategisch advies te geven over digitale fondsenwerving en marketing? En door een hechte klantrelatie te onderhouden en uit te bouwen?

Dat kan in deze mooie rol bij Trybes als Digital Marketing Strateeg! Een rol die draait om strategie, advies en accountmanagement.

Waarom wil jij deze rol?

 • Werken met de mooiste goede doelen in Nederland
 • Je (digitale) marketing skills inzetten voor een mooiere wereld
 • Een groeiend bureau waar dus veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling
 • ​​Een gezellig, professioneel team

Is dit wat voor jou? Lees dan verder voor meer informatie over de rol.

Wil je eens doorpraten over deze vacature of heb je vragen? Neem contact op met Judith via judith@trybes.nl of 0618292904.

(Acquisitie stellen we niet op prijs)

De mooiste klanten

Trybes werkt al meer dan 15 jaar voor goede doelen in Nederland (en soms daarbuiten). In deze rol ben je verantwoordelijk voor een set van onze mooie klanten. Denk bijvoorbeeld aan de Dierenbescherming, Greenpeace of de Hersenstichting. En ook aan KNGF geleidehonden, Mercyships of Oxfam. We zijn trots op onze klanten en werken actief aan een lange termijn samenwerking. Ons klantportfolio is verdeeld over de strategen (op dit moment drie) bij Trybes en we hebben ruimte voor een nieuwe collega!

Dit ben jij in bullets

 • Je hebt relevante kennis en flinke ervaring op het gebied van online marketing, communicatie en/of fondsenwerving.
 • Je bent niet bang voor de technische kant van digitale marketing en praat mee over data, websites en koppelingen.
 • Je hebt een HBO+/academisch werk- en denkniveau.
 • Je weet te enthousiasmeren en inspireren en maakt zonder moeite contact met klanten, collega’s en partners.
 • Je bent resultaatgericht.
 • Je hebt ervaring in het onderhouden van relaties en bent omgevingsbewust.
 • Je bent ondernemend en kan verschillende belangen verbinden. Zo werk je ook graag mee om ons bureau naar een hoger niveau te tillen.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. En je beheerst ook de Engelse taal goed.

Wat doet een strateeg bij Trybes?

Als strateeg ben je verantwoordelijk voor de gehele digitale marketing strategie van de klanten van Trybes én voor het uitbouwen van deze klanten. De focus van deze job ligt op strategie, advies en klantrelatie. Jij werkt veel met klanten, en je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze klanten.

Jij bent de schakel tussen de verschillende disciplines binnen Trybes en je zorgt voor effectieve strategieën en resultaten voor onze klanten. Jij hebt alle producten en diensten van Trybes scherpt en weet deze proactief voor te stellen aan de klant, vanuit jouw inhoudelijke overtuiging.

Je haalt de klantvraag en behoeften van de klant naar boven, in gesprekken met de klant (relatiemanagement, acquisitie) en in strategische trajecten waar de klant voor betaalt. Vanuit die behoeften vorm jij strategische plannen, roadmaps en voorstellen. Ook tijdens de uitvoering van deze plannen ben jij (zijdelings) betrokken en monitor je op hoofdlijnen hoe de projecten lopen.

Je bent een generalist en het is belangrijk dat je van alle disciplines van digitale marketing en online fondsenwerving op de hoogte bent. Je haalt informatie daarvoor veelal op bij je specialistische collega’s en inspireert hen op jouw beurt met jouw strategische kennis en kennis van de markt.

Als strateeg wordt er van je verwacht dat je inhoudelijk richting kan bepalen en dat je daarnaast ook een grote rol speelt in de commercie van Trybes. Het zwaartepunt van onze commercie ligt bij bestaande klanten, maar je pakt ook regelmatig een kans op bij prospects en zet je netwerk in om Trybes te laten groeien. Om Trybes positief onder de aandacht te brengen breng je jouw expertise regelmatig naar buiten, in de vorm van een blog, paper of door te spreken op events en bij (potentiële) klanten.

Dit krijg je van ons

Werken bij Trybes is tweerichtingsverkeer. We vragen om jouw A-game, maar je krijgt daar ook veel voor terug. Zo is er volop ruimte voor eigen initiatief en zorgen we ervoor dat al jouw talenten benut worden. Wil je jezelf ontwikkelen, in de breedte of de diepte? Dat juichen we toe! En uiteraard krijg je er tijd en budget voor. 

Verder krijg je:

 • Een marktconform salaris (afhankelijk van jouw ervaring en profiel)
 • Een leuke werkplek in Amsterdam en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
 • Veel vrijheid en een grote verantwoordelijkheid
 • Onbeperkte gezelligheid en mooie borrels
 • Een gezellig, professioneel team

Is dit ‘m voor jou? Vul het formulier in of stuur een korte motivatie en CV (of LinkedIn profiel) naar judith@trybes.nl.

We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Past deze vacature niet bij jou maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur gerust een open sollicitatie of bel eens.