Wij zoeken een gedreven

growth en data marketeer

Wil jij non-profit-organisaties op een data driven manier helpen groeien? Sluit je aan  bij Trybes!

Jij bent ervan overtuigd dat de juiste data en het centraal zetten van de doelgroep essentieel zijn voor excellente marketingen voor het laten groeien van een organisatie. Je kent de juiste tools om data te verzamelen en te visualiseren en zet de inzichten uit die data om in adviezen, experimenten en rapportages voor onze klanten.

We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Heb je nog vragen? Je kunt contact zoeken met Judith via judith@trybes.nl of 06 1829 2904

(Acquisitie stellen we niet op prijs)

Jouw rol in 3 alinea’s

Als growth en data marketeer houd jij je bezig met de meetstrategie- en inrichting van onze klanten, de datavisualisatie en met growth hacking trajecten waarin je experimenten bedenkt en uitvoert. Je kent Google Analytics (4), Tag manager en Optimize van binnen en buiten. Daarnaast weet je de (nieuwe) tools te vinden die je nodig hebt en vind je het leuk om onze eigen tool CampaignSuite te leren kennen.

Je werkt met collega’s samen aan tijdelijke campagnes en structurele oplossingen en platforms van de klant. Als Trybes zetten we steeds de doelgroep centraal; hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze betrokken raken bij de missie van onze klant? Met jouw heldere analyses en scherpe inzichten vorm jij een sleutelrol in het begrijpen van het gedrag van de doelgroep en daarmee bij het maken en optimaliseren van alle touchpoints in de customer journey.

Je schakelt makkelijk met andere specialisten binnen Trybes. Je kunt je klanten meenemen in een meetinrichting of growth hacking traject en bent extern en intern ambassadeur van goed datagebruik en growth hacking. 

Dit ben jij in bullets

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring met (technische) marketing
 • Je hebt affiniteit met not for profit-organisaties
 • Je bent een trusted advisor voor onze klanten en werkt samen met hen aan het behalen van duidelijk geformuleerde doelstellingen
 • Je voelt je als een vis in het water aan bureauzijde en schakelt moeiteloos tussen verschillende projecten en gesprekspartners
 • Je werkt graag in de tools én aan (meet)strategieën

Trybes

Werken aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Dat is onze drijfveer. Daarom helpen we social good organisaties meer impact te maken met de inzet van digitale marketing.  

Trybes is ontstaan vanuit twee bureaus: Gopublic en RaisingResults. Beide bureaus waren al jaren een begrip in de wereld van non-profits. Waar Gopublic veel kennis en ervaring in techniek en tooling had, was RaisingResults juist ster in content en campagnes. En waarom gescheiden houden wat perfect samengaat? Vanaf 2022 geven we onze klanten het beste van beide partijen. We werken met ons hoofd en hart. Daarin staat centraal dat wij voor en met mensen werken, grenzen willen verleggen en impact willen maken. Lees meer over Trybes.

Dit krijg je van ons

Werken bij Trybes is tweerichtingsverkeer. We vragen om jouw A-game, maar je krijgt daar ook veel voor terug. Zo is er volop ruimte voor eigen initiatief en zorgen we ervoor dat al jouw talenten benut worden. Wil je jezelf ontwikkelen, in de breedte of de diepte? Dat juichen we toe! En uiteraard krijg je er tijd en budget voor. 

Verder krijg je:

 • Een marktconform salaris
 • Onbeperkte gezelligheid en leuke borrels en feestjes
 • Een professioneel team
  • Inspirerende klanten

Is dit ‘m voor jou? Solliciteer direct!

Past deze vacature niet bij jou maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur gerust een open sollicitatie of bel eens.