Wij zoeken een gedreven

Marketing automation Consultant

Ben jij dé Marketing Automation Consultant die wij zoeken en wil jij impact maken met jouw skills?

Jij weet dat het centraal zetten van de doelgroep de fundering vormt voor marketing anno nu. Hoe je dat het beste kunt bereiken is door gebruik te maken van de juiste tooling – Marketing Automation. Door jouw ervaring weet je dat Marketing Automation meer teweeg brengt dan alleen een nieuwe tool. Werkwijzen veranderen, content verandert en jij weet dat in goede banen te begeleiden. Vervolgens rol je je mouwen op en neem je jouw klant aan de hand mee.Je werkt het liefst voor klanten met een missie. Wereldverbeteraars, noemen we dat. Denk aan Artsen Zonder Grenzen, Greenpeace, Edukans, Open Doors en Hersenstichting. 

Hebben we jou zojuist in het kort omschreven? Tijd voor koffie bij ons op kantoor!

Vacature Marketing Automation Consultant | We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Heb je nog vragen? Je kunt contact zoeken met Judith via judith@trybes.nl

(Acquisitie stellen we niet op prijs)

Jouw rol in 3 alinea’s

Als Marketing Automation consultant ben jij de gids voor de klant. Een raadgever en vertrouweling: je denkt met je klant mee, geeft advies én vertelt hen de waarheid – ook als dat niet leuk is.

Je kent één of meerdere Marketing Automation tools van binnen en buiten. Je weet een goede datastrategie neer te zetten en snapt wat nodig is om CRM systemen (als Salesforce en Microsoft Dynamic) te voeden met data uit een Marketing Automation tool en ze naadloos aan elkaar te koppelen. Zo kun je een 360 graden beeld van de supporters van de klant creëren. Je ziet kansen bij jouw klanten en anticipeert daarop. Je snapt dat het werken met een Marketing Automation tool, impact maakt in een organisatie. Het geven van trainingen deins je dan ook niet van terug.

Je schakelt makkelijk met andere specialisten binnen Trybes. Je kunt je klanten proactief meenemen in een Marketing Automation traject, van implementatie trajecten tot campagne creatie.Je kent het principe ‘buyer persona’ en kunt journey’s maken in co-creatie met je klant. Het maakt je niet uit hoe, maar naar een volgend niveau zul jij ze tillen.

Dit ben jij in bullets

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 tot 4 jaar werkervaring met Marketing Automation tools (Bijv. Marketing Cloud, Pardot of SharpSpring) Een certificering in een (of meerdere) van de bovenstaande tools is extra mooi
 • Je wilt de wereld mooier maken
 • Je weet hoe je mensen meekrijgt in je plannen
 • Je bent daadkrachtig en nauwkeurig

Trybes

Werken aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Dat is onze drijfveer. Daarom helpen we social good organisaties meer impact te maken met de inzet van digitale marketing.  


Trybes is ontstaan vanuit twee digitale bureaus: Gopublic en RaisingResults. Beide bureaus waren al jaren een begrip in de wereld van non-profits. Waar Gopublic veel kennis en ervaring in techniek en tooling had, was RaisingResults juist ster in content en campagnes. En waarom gescheiden houden wat perfect samengaat? Vanaf 2022 geven we onze klanten het beste van beide partijen. We werken met ons hoofd en hart. Daarin staat centraal dat wij voor en met mensen werken, grenzen willen verleggen en impact willen maken. Lees meer over Trybes.

Werken als Marketing Automation Specialist bij Trybes

Werken bij Trybes is tweerichtingsverkeer. We vragen om jouw A-game, maar je krijgt daar ook veel voor terug. Zo is er volop ruimte voor eigen initiatief en zorgen we ervoor dat al jouw talenten benut worden. Wil je jezelf ontwikkelen, in de breedte of de diepte? Dat juichen we toe! En uiteraard krijg je er tijd en budget voor.

Wat Trybes jou biedt:

 • Werken met verschillende marketing automation tools 
 • Veel ontwikkelmogelijkheden, zowel technisch, strategisch of creatief binnen marketing automation
 • Werken met onze eigen opgezette automation tool CampaignSuite 
 • Diversiteit in werkzaamheden: van grote automation data trajecten tot kleine conversie journey verbeteringen
 • Veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe werkwijzen en ideeën voor onze klanten en voor onze eigen organisatie 
 • Een ambitieus en betrokken marketing team 
 • Samenwerken met marketing specialisten uit verschillende disciplines zoals o.a. advertising specialisten, conversie specialisten, strategen en in-house developers 
 • In het team zit ook een senior en een medior marketing automation specialist en samen werk je aan de opbouw van het product 
 • Je gaat werken voor prachtig mooie nonprofit merken, zoals Greenpeace, Wakkerdier, Solidaridad en Het Vergeten Kind 
 • En natuurlijk een prima salaris!

Is dit ‘m voor jou? Solliciteer direct!