Wij zoeken een inspirerende

Online Advertising Consultant – SEA specialist

Ben jij dé Online Advertising Consultant met een SEA specialisatie die wij zoeken en wil jij impact maken met jouw skills?

Jij bent een held(in) in het opzetten van online advertenties en weet deze ook nauwkeurig door te meten. Naast jouw eigen expertise vind je het ook leuk om in teamverband met verschillende specialisten samen te werken om zo samen tot een optimaal resultaat te komen. Bij Trybes geloven we dat wanneer de verschillende expertises met elkaar sparren we tot unieke oplossingen komen voor de uitdagende vraagstukken van onze non-profit klanten. Daarnaast is Trybes volop aan het groeien en staan wij altijd open voor nieuwe inzichten bij het doorontwikkelen van onze producten. Er liggen dus genoeg uitdagingen voor jou klaar! Hierdoor maak jij niet alleen impact binnen Trybes, maar nog belangrijker, impact op de wereld. Enthousiast?

We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Heb je nog vragen? Je kunt contact zoeken met Judith via judith@trybes.nl of 06 1829 2904

(Acquisitie stellen we niet op prijs)

Dit ben jij in 2 alinea’s

Met precies de goede woorden weet jij de juiste snaar te raken. Je hebt oog voor nieuwe kansen en weet deze door te vertalen in online advertenties. Je hebt een goed analytisch vermogen en je haalt voldoening uit constant optimaliseren. Daarnaast ben je mens-en-klantgericht. Daadwerkelijk impact maken met jouw werk is waar jij energie van krijgt.

Als online advertising consultant ken je Google Ads als geen ander. Binnen Trybes zal je de SEA accounts van verschillende klanten beheren. Bij onze non-profit klanten werken we met een uitdagende en leuke combinatie van Google Paid en Google Grants! Je werkt als SEA specialist aan de structurele uitbouw van deze account, always on campagnes en aan incidentele campagnes. Jij bepaalt voor onze klanten, samen met een klantteam, de gehele strategie, waar jouw focus vooral zal liggen op het in detail werken in de accounts en het analyseren van data.

Dit ben jij in bullets

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in online advertising
 • Je wilt de wereld mooier maken
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent niet bang om zelf met nieuwe ideeën te komen
 • Je bent een analytische denker
 • Je staat ervoor open om je te ontwikkelen op andere marketing gebieden

Dit krijg je van ons

Werken bij Trybes is tweerichtingsverkeer. We vragen om jouw A-game, maar je krijgt daar ook veel voor terug. Zo is er volop ruimte voor eigen initiatief en zorgen we ervoor dat al jouw talenten benut worden. Wil je jezelf ontwikkelen, in de breedte of de diepte? Dat juichen we toe! En uiteraard krijg je er tijd en budget voor. 

Verder krijg je:

 • Een marktconform salaris
 • Een inspirerende werkplek in Amsterdam
 • Onbeperkte gezelligheid en mooie borrels
 • Een gezellig, professioneel team

Is dit ‘m voor jou? Solliciteer direct!

Past deze vacature niet bij jou maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur gerust een open sollicitatie of bel eens.