Wij zoeken een:

Online Advertising specialist voor goede doelen (junior)

Ben jij de startend online marketeer die wij zoeken en wil jij impact maken met jouw skills?

Heb jij al wat ervaring in het opzetten van online advertising? En wil jij een held(in) worden in het opzetten van online advertenties voor non-profits? Dan is deze baan iets voor jou!

Als online advertising specialist zorg je ervoor dat klanten optimaal rendement halen uit hun online advertising campagnes, door campagnes te ontwikkelen en deze van A tot Z te begeleiden. Dit doe je voor de mooie non-profit klanten van Trybes.

Je maakt campagne- en mediaplannen en zet online advertising campagnes op. Als online advertising specialist kan je gespecialiseerd zijn in campagnes binnen Google (Search) of Social Media, of beide onderdelen oppakken. Tijdens de campagne monitor je de resultaten en reageer je daarop. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en past plannen aan waar nodig. Je bent adviseur voor de klant, voor, tijdens en na een online campagne.

Naast jouw eigen expertise vind je het ook leuk om in teamverband met verschillende specialisten samen te werken om zo samen tot een optimaal resultaat te komen. Bij Trybes geloven we dat wanneer de verschillende expertises met elkaar sparren we tot unieke oplossingen komen voor de uitdagende vraagstukken van onze non-profit klanten. Daarnaast is Trybes aan het groeien en staan wij altijd open voor nieuwe inzichten bij het doorontwikkelen van onze producten. Er liggen dus genoeg uitdagingen voor jou klaar! Hierdoor maak jij niet alleen impact binnen Trybes, maar nog belangrijker, impact op de wereld. Enthousiast?

We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Heb je nog vragen? Je kunt contact zoeken met Judith via judith@trybes.nl of 06 1829 2904

(Acquisitie stellen we niet op prijs)

Dit ben jij in 2 alinea’s

Met precies de goede woorden weet jij de juiste snaar te raken. Je hebt oog voor nieuwe kansen en weet deze door te vertalen in online advertenties. Je hebt een goed analytisch vermogen en je haalt voldoening uit constant optimaliseren. Daarnaast ben je mens-en-klantgericht. Daadwerkelijk impact maken met jouw werk is waar jij energie van krijgt.

Als junior online advertising specialist ga je aan de slag met Google Ads en Social Advertising. Binnen Trybes zal je de campagnes van verschillende klanten beheren. Bij onze non-profit klanten werken we met een uitdagende en leuke combinatie van Google Ads, Ads Grants en Social Ads! Je werkt aan de structurele uitbouw van deze account, always on campagnes en aan incidentele campagnes. 

Dit ben jij in bullets

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met online advertising, misschien zelfs al wat ervaring
 • Je wilt de wereld mooier maken
 • Je bent een teamplayer
 • Je bent niet bang om zelf met nieuwe ideeën te komen
 • Je bent een analytische denker
 • Je staat ervoor open om je te ontwikkelen op andere marketing gebieden

Dit krijg je van ons

Werken bij Trybes is tweerichtingsverkeer. We vragen om jouw A-game, maar je krijgt daar ook veel voor terug. Zo is er volop ruimte voor eigen initiatief en zorgen we ervoor dat al jouw talenten benut worden. Wil je jezelf ontwikkelen, in de breedte of de diepte? Dat juichen we toe! En uiteraard krijg je er tijd en budget voor. 

Verder krijg je:

 • Een marktconform salaris
 • Een inspirerende werkplek in Amsterdam
 • Onbeperkte gezelligheid en mooie borrels
 • Een gezellig, professioneel team

Is dit ‘m voor jou? Solliciteer direct!

Past deze vacature niet bij jou maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur gerust een open sollicitatie of bel eens.