Wij zoeken een gedreven

online marketeer voor goede doelen

Ben jij onze nieuwe collega?

Wil jij goede doelen helpen met het bereiken van hun missie? Door rake campagnes te bedenken én uit te voeren? Waarbij je samenwerkt met de klant en een multidisciplinair team van collega’s?

Dat kan in deze dynamische rol bij Trybes als online marketeer! Een rol waarin je met de klant aan resultaten werkt en jij hierbij van conceptontwikkeling tot en met campagne management & advertising een actieve rol hebt. Wil jij écht impact maken met je werk? Dat kan in deze job!

Waarom wil jij deze rol?

 • Werken met de mooiste goede doelen in Nederland.
 • Je (digitale) marketing skills inzetten voor een mooiere wereld.
 • Een groeiend bureau waar dus veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling.
 • Een dynamische rol waarin je niet alleen (creatieve) plannen maakt maar ook de daadwerkelijke uitvoer en resultaten meemaakt.

Is dit wat voor jou? Lees dan verder voor meer informatie over de rol.
Wil je eens doorpraten over deze vacature of heb je vragen? Neem contact op met Judith via judith@trybes.nl of 0618292904.
(Acquisitie stellen we niet op prijs)

De mooiste klanten

Trybes werkt al bijna 20 jaar voor goede doelen in Nederland (en soms daarbuiten). In deze rol werk je aan concepten en campagnes voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan de Dierenbescherming, Greenpeace of de Hersenstichting. En ook aan KNGF geleidehonden, Mercyships of Oxfam. We zijn trots op onze klanten en werken actief aan een lange termijn samenwerking. In jouw werk is het daarom gebruikelijk dat je terugkerend werkt voor dezelfde klanten, zo kunnen we de learnings en data inzetten om steeds beter te worden en bouw je een leuke samenwerking op met je klanten!

Dit ben jij in bullets

 • Je hebt relevante kennis en flinke ervaring op het gebied van online marketing.
 • Je wilt graag werken voor goede doelen en hebt misschien al ervaring in de non-profit sector
 • Je bent niet bang om voor een groep te staan en hebt al wat ervaring in het faciliteren van workshops, of in ieder geval wil je dit graag leren.
 • Je bent creatief en werkt graag met online tools.
 • Je kent je weg moeiteloos in Meta en bent in staat om nieuwe (junior) collega’s hierin aan te sturen.
 • Je hebt een HBO+/academisch werk- en denkniveau.
 • Je weet te enthousiasmeren en inspireren en maakt makkelijk en graag contact met klanten, collega’s en partners.
 • Je bent resultaatgericht.
 • Je hebt een positieve instelling.
 • Coördineren en initiatief nemen zit in je bloed.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. En je beheerst ook de Engelse taal goed.

Het team van marketing specialisten willen we de komende jaren uitbreiden. Het is belangrijk dat jij het leuk vindt om hier aan mee te werken, ook zijn er doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende rol in dit team.

Wat doe je als online marketeer voor goede doelen?

De rol van online marketeer voor goede doelen is een brede rol waarin je vooral bezig bent met online campagnes. Van conceptontwikkeling tot campagne management. Jij gaat voor het beste resultaat, of het nu leads, donateurs of eenmalige giften betreft.

In deze rol ben je de constante factor in een digitale campagne. Jouw werk bestaat grotendeels uit twee onderdelen:

 1. Conceptontwikkeling – jij bedenkt en ontwikkelt samen met de klant succesvolle online concepten. Hierbij zet je de doelgroep centraal en adviseer je en begeleid je de klant. Conceptontwikkeling doen we in co-creatie met de klant, je faciliteert (samen met een collega) creatieve workshops voor conceptontwikkeling en journey mapping sessies. Waar mogelijk betrekken we de doelgroep bij conceptontwikkeling, jij doet bijvoorbeeld interviews of werkt aan persona’s. Daarnaast zorg je voor een heldere uitwerking en inspirerende presentatie naar de klant.
 2. Advertising en campagne management – de campagne gaat live! Jij beheert zelf de advertising in Meta (en eventueel andere kanalen). Daarnaast werkt je met de rest van het team aan een goed werkende campagne, heldere (tussentijdse) rapportages, experimenten en optimalisaties. Je werkt samen met collega’s van marketing automation, development, data en Google specialisten. Jij bent het centrale aanspreekpunt in deze campagne, hebt regelmatig contact met de klant en richt je op de resultaten.

Naast dit werk is er in onze kleine, dynamische bureau altijd ruimte voor initiatief en nieuwe ideeën. We zetten met elkaar de schouders onder een uitdaging als die langs komt, zo doen we allemaal ook wel eens iets nieuws en leren we met elkaar.

Dit krijg je van ons

Werken bij Trybes is tweerichtingsverkeer. We vragen om jouw A-game, maar je krijgt daar ook veel voor terug. Zo is er volop ruimte voor eigen initiatief en zorgen we ervoor dat al jouw talenten benut worden. Wil je jezelf ontwikkelen, in de breedte of de diepte? Dat juichen we toe! En uiteraard krijg je er tijd en budget voor. 

Verder krijg je:

 • Een marktconform salaris (afhankelijk van jouw ervaring en profiel)
 • Een leuke werkplek in Amsterdam en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
 • Veel vrijheid en een grote verantwoordelijkheid
 • Onbeperkte gezelligheid en mooie borrels
 • Een gezellig, professioneel team

Is dit ‘m voor jou? Vul het formulier in of stuur een korte motivatie en CV (of LinkedIn profiel) naar judith@trybes.nl.

We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Past deze vacature niet bij jou maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur gerust een open sollicitatie of bel eens.