Wij zoeken een gedreven

Projectmanager Digital Marketing

Ben jij dé Projectmanager die wij zoeken en wil jij impact maken met jouw skills?

Een ambitieuze marketingstrategie of vernieuwend concept bedenken is één ding, het waarmaken is een tweede! Daarom zijn we op zoek naar een ervaren projectmanager die niet alleen PM kent, maar ook inhoudelijk mee kan praten met onze specialisten en klanten. Kom jij ons team versterken om impact te maken. Kom jij digitale landschappen en marketing strategieën realiseren bij onze mooie non-profit klanten? Sluit je aan bij Trybes!

Vacature Projectmanager Digital Marketing | We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Heb je nog vragen? Je kunt contact zoeken met Judith via judith@trybes.nl

(Acquisitie stellen we niet op prijs)

Dit ben jij in twee alinea’s

Als projectmanager ben je de spil in het web van jouw eigen projecten, jij zorgt ervoor dat de plannen daadwerkelijk waar worden gemaakt! Zo sta jij aan de basis van succesvolle digitale fondsenwerving en effectieve digitale tooling voor non profits. Je haalt het beste in de klant en het team naar boven, je draait je hand niet om voor het opleveren van complexe projecten en weet hierin de prioriteiten aan te wijzen en je verantwoordelijkheid te nemen.

Je bent enthousiast, denkt mee over grote ideeën en vertaalt die naar concrete plannen. Je weet hoe je de klant en je collega’s meekrijgt in een project. Je bent comfortabel in communicatie met klanten en zorgt ervoor dat verwachtingen rond budgetten, planningen en risico’s helder zijn. In lastige situaties ga je het gesprek aan en ga je altijd op zoek naar een oplossing

Dit ben jij in bullets

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in Projectmanagement. Ervaring bij een bureau en/of in digitale marketing is extra mooi
 • Je wilt de wereld mooier maken
 • Je houd overzicht en met gemak meerdere ballen in de lucht
 • Je weet hoe je mensen meekrijgt in je plannen 
 • Je leert graag nieuwe dingen
 • Je schakelt moeiteloos tussen verschillende projecten en gesprekspartners
 • Je bent graag verantwoordelijk voor het behalen de juist kwaliteit binnen budget en planning

Trybes

Werken aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Dat is onze drijfveer. Daarom helpen we social good organisaties meer impact te maken met de inzet van digitale marketing.  


Trybes is ontstaan vanuit twee digitale bureaus: Gopublic en RaisingResults. Beide bureaus waren al jaren een begrip in de wereld van non-profits. Waar Gopublic veel kennis en ervaring in techniek en tooling had, was RaisingResults juist ster in content en campagnes. En waarom gescheiden houden wat perfect samengaat? Vanaf 2022 geven we onze klanten het beste van beide partijen. We werken met ons hoofd en hart. Daarin staat centraal dat wij voor en met mensen werken, grenzen willen verleggen en impact willen maken. Lees meer over Trybes.

Dit krijg je van ons

Werken bij Trybes is tweerichtingsverkeer. We vragen om jouw A-game, maar je krijgt daar ook veel voor terug. Zo is er volop ruimte voor eigen initiatief en zorgen we ervoor dat al jouw talenten benut worden. Wil je jezelf ontwikkelen, in de breedte of de diepte? Dat juichen we toe! En uiteraard krijg je er tijd en budget voor.

Verder krijg je:

 • Een marktconform salaris
 • Een inspirerende werkplek in Amsterdam
 • Onbeperkte gezelligheid en mooie borrels
 • Een gezellig, professioneel team

Is dit ‘m voor jou? Solliciteer direct!