Wij zoeken een gedreven

sales, marketing en strategie stagiair

Ontwikkel jezelf in sales, marketing en strategie en draag bij aan een betere wereld!

Trybes is hét online marketingbureau dat goede doelen helpt in hun online marketing & onderliggende technisch landschap! Wij ondersteunen organisaties verder ontwikkelen en strategische keuzes maken op het gebied van digitale marketing. Voor onze klanten werken een strategie uit en gaan wij project-matig aan de slag om hen verder te helpen. Als stagiair help jij van AtotZ mee in het account proces: van een voorstel schrijven, tot een project management tot account management. Daarnaast willen wij jou uitdagen om mee te denken hoe wij als organisatie onze interne marketing nóg beter kunnen inzetten! Wil jij meer leren over account management, strategie en marketing en ook nog eens bijdragen aan een betere wereld? Wij bieden in 2024 een stageplek aan voor marketeers en/of account managers in opleiding!

Vacature Sales Marketing en Strategie Stagiair | We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*

Heb je nog vragen? Je kunt contact zoeken met Gaby via gaby@trybes.nl

(Acquisitie stellen we niet op prijs)

Een willekeurige werkdag

Nadat jij een bureau hebt gevonden in ons flex werk kantoor, is het tijd voor een lekker kopje thee of koffie. Terwijl het apparaat opwarmt check je op je telefoon al even je agenda. Om kwart over negen is het stand-up-tijd met het strategen team, dus je hebt nog wat tijd over om je Macbook in te duiken, jouw laatste kansen toe te voegen na het gesprek gister met jouw klant en in jouw mail te kijken of je al antwoord hebt op dat ene voorstel dat vorige week is verstuurd.

Er liggen een paar kansen bij klanten waarvoor jij een mooi voorstel schrijft. Je bent aan het leren dus je staat er zeker niet alleen voor. Jouw lieftallige collega’s begeleiden je waar nodig!

Tijdens de break haal je een heerlijk broodje in de Amsterdamse Poort, knuffel je met een van onze kantoorhonden en of speel je en potje Jenga met je collega’s. De middag vliegt voorbij: je gaat aan de slag met de voorbereiding van een strategische sessie bij een klant volgende week en doet marketing onderzoek naar andere marketingbureaus in de non-profit website. Zo, alweer tijd om af te ronden. Morgen weer een dag!

Dit ben jij in bullets

 • Je bent aan het studeren aan een relevante, sales/ marketing gerelateerde HBO/WO-opleiding. 
 • Een minimale stageduur van 4 maanden. We bieden een meewerkstage aan, maar je kunt hier ook je afstudeeropdracht doen. In dat geval gaan we hier graag samen met je over in gesprek. 
 • Ben jij leergiering en wil jij alles weten van het online marketing om impactvolle organisaties strategisch verder te helpen? Je zal onder begeleiding van diverse strategen en specialisten de kneepjes van het vak leren.
 • Een echte teamplayer en communiceert makkelijk! Je wil graag onderdeel zijn van een groot team van strategen, marketingspecialisten en development collega’s, want in jouw rol heb je input van iedereen nodig.
 • Analytisch inzicht. Kan jij de vraag achter de vraag bij onze klanten vertalen naar een goed voorstel? Samen met input van de specialisten zet jij de kansen om naar nieuwe projecten
 • Je doet het niet alleen voor sales/ marketing ervaring, maar ook voor een betere wereld. We werken voor prachtige organisaties, zoals St. Vluchteling, Dierenbescherming of MS fonds. Jouw hart gaat hier sneller van kloppen.

Wij bieden

 • Uitdagende en inspirerende projecten voor wereldverbeterende opdrachtgevers;
 • Een stagevergoeding van zo’n €400 afhankelijk van het aantal stage-uren per week;
 • Een leuk team van ongeveer 20 collega’s met een open cultuur; die graag hard werken voor mooie organisaties. En ook houden van gezelligheid, Do-/Vrijmibo of een spelletje aan de bar!
 • Een mooi leertraject met betrekking tot online marketing, account management en strategie. Je draait mee als account strateeg en schrijft voorstellen, bouwt marketing activiteiten uit en denkt mee met de Marketing van Trybes zelf.
 • Als stagiair ga je je in deze functie verdiepen in account managment, maar we nemen je ook graag mee in andere specialisaties zoals Paid Advertising, Marketing Automation, Growth Hacking, Concepting of Content. Mocht je liever stage willen lopen op een van deze specialisaties? Stuur dan een open sollicitatie.

Is dit ‘m voor jou? Solliciteer direct!