Het platform voor smart campaigners

Zelf eenvoudig landingspagina’s maken voor petities of donaties? Met CampaignSuite creëer je mooie campagnes voor leadgeneratie en fondsenwerving die zijn geoptimaliseerd voor maximaal resultaat. Zonder bureau. Volledig geïntegreerd met Salesforce of Microsoft Dynamics.

Bekijk CampaignSuite live in actie

logo maf
logo het vergeten kind
logo Save the Children
logo Sea Shepherd
logo-amref-flying-doctors

De marketing oplossing voor jouw organisatie

Met de CampaignSuite plugin ontstaan er, in combinatie met de GravityForms plugin, een groot scala aan mogelijkheden binnen WordPress. In Gravity Forms komen er een hoop extra koppelingsmogelijkheden beschikbaar met verschillende CRM en Marketing Automation tools.

CampaignSuite-templates

TEMPLATES

No. No. There’s no limit

Maak zoveel campagnepagina’s als je wilt. Afhankelijk van je doelstelling creëer je een donatie- of petitieformulier. Wijzig zelf foto’s, titels en teksten of voeg een veld toe. Geen probleem. Jij krijgt de regie in handen.

CampaignSuite landschap

KOPPELINGEN

Donaties direct gekoppeld

Geen import en exports meer. Je donaties worden rechtstreeks geregistreerd in Salesforce of Microsoft Dynamics. Netjes op de juiste campagne en een geautomatiseerde dankmail naar de donateur. Daarna volop mogelijkheden voor follow-up communicatie. Wij zorgen dat alle stekkers worden aangesloten.

Mapping CampaignSuite en Google Analytics

OPTIMALISATIE

Optimaal voor conversie

Wij zijn specialisten in optimalisatie. Onze campagnepagina’s zijn uitgebreid getest en geoptimaliseerd. En dit blijven we doen. Wij verbeteren CampaignSuite continue, zodat jij kunt focussen op resultaat. Weer een zorg minder voor jou!

Dit zeggen
impactmakers over ons

“Het fijne aan CampaignSuite is dat onze donaties nu direct in ons CRM systeem staan, dit scheelt ons veel handmatig werk.”

logo-amref-flying-doctors

Coco van der Horst
Online Specialist

VASTE PRIJS STEEDS MEER MOGELIJKHEDEN

Geen onverwachte kosten. Geen extra modules. Geen add-ons. Een vaste maandelijkse prijs. En volop profiteren van de groeiende mogelijkheden.

  • Integratie met Salesforce en Microsoft Dynamics (voor doneren)
  • Prefillen van bekende contactgegevens uit Salesforce in het formulier
  • Postcode checker
  • Regelmatig nieuwe functionaliteiten

Vraag hier een CampaignSuite Demo aan!

  • Dan weten wij waar we het in de Demo met je over kunnen hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.