Kom werken bij het tofste digital agency voor non-profits

Dáárom moet jij werken bij Trybes

🌍 Bijdragen aan een betere wereld

Bij Trybes werken we aan betekenisvolle projecten. We gaan niet met de eerste de beste commerciële club in zee. Je maakt dus deel uit van een team wat letterlijk werkt aan wereldverbeterende concepten.

💸 Doekoes

Uiteraard kun je bij Trybes een prima salaris verwachten. Vakantie, reiskosten, het zit allemaal in de deal. Bij Trybes geloven we dat in de basis de voorwaarden gewoon goed moeten zijn voor iedereen. Daarom is ook altijd alles bespreekbaar. 

🚀 Altijd in ontwikkeling

Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk. Daarom is een goede cursus, een hippe conferentie of een inspirerend vaktijdschrift altijd bespreekbaar. Al jouw ideeën over jouw persoonlijke ontwikkeling worden serieus genomen

🏢 Inspirerende werkplek

Je werkplek vinden we belangrijk. Vanachter je zit/sta bureau krijg je een Macbook Pro of Windows machine naar je wens. Verder is de koelkast gevuld met lekkere frisjes, staat er vers fruit op de tafel en kun je op vrijdag een lekker biertje verwachten.

🎳 Een gezellig team

Het leven draait om meer dan werken. We vinden het belangrijk dat we het ook gewoon gezellig hebben met elkaar. Je kunt regelmatig gezellige team dates verwachten waarbij we elkaar helemaal naar de gallemiezen schieten in een lasergame of juist ultiem moeten samenwerken om een escape room uit te komen.

Voor welke vacature ga jij?

Projectmanager Digital Marketing

Ben jij dé ervaren projectmanager die niet alleen PM uitgespeeld heeft, maar kan je ook inhoudelijk meepraten met onze specialisten en klanten? Zoek dan niet langer, want dan is deze rol voor jou!

Digital Marketing Strateeg

Ben jij een digitale strateeg met hart voor een mooiere wereld? Blijf jij kalm als alles tegelijk gebeurt? Ben jij degene waar mensen naartoe komen voor advies? Hou je (stiekem) van plannen? En krijg jij een kick van een geslaagde marketingcampagne?

Zeg jij volmondig “ja” op alle vragen? Dan hebben wij dé job voor jou. 

Marketing Automation Consultant

Customer Journeys, Marketing Automations tools, datastrategie en CRM systemen. Word jij blij van deze termen? En hou jij van klanten laten groeien? Stop dan met scrollen, want dan zoeken wij jou. Klik hieronder!

Zit de vacature voor jou er niet tussen maar wil je toch impact maken met jouw skills?

Geen zorgen! Doe hieronder een open sollicitatie en overtuig ons waarom wij jou voor een gesprek uit moeten nodigen 👇🏻

Open sollicitatie | We komen graag met je in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe mogen we je noemen?*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Heb je nog vragen? Je kunt contact zoeken met Jeroen via jeroen@trybes.nl

    (Acquisitie stellen we niet op prijs)